Webdesign en Marketing is onze passie en wat ons 24/7 bezig houdt! En om goed te kunnen blijven in wat we doen zijn wij dagelijks bezig met het verbreden van ons kennis arsenaal. Wij volgen niet alleen de nieuwste trends maar creëren deze ook. De diensten die wij leveren omvatten elk aspect van het proces, zoals webdesign, online marketing, sociale media marketing SEA, SEO en data automatisering. Wij hebben alles onder een dak om dat waar te maken.

Waarom wij een van de beste zijn in de sector

Web development

Wij zijn ervaren webdevelopers die onze focus hebben gericht op conversie optimalisatie. We kijken niet alleen naar het uiterlijk en de techniek die achter uw website zit, maar kijken ook naar de usability ervan. Het doel van uw website is uiteindelijk om uw klanten aan te zetten tot het afnemen van uw producten of diensten, en dat doel staat bij ons voorop.

Online overzicht

We installeren tools op uw website waarmee u over de schouders van uw klanten kunt meekijken, alsof er een camera is geïnstalleerd in uw website waarmee u alles kan filmen. U heeft direct inzicht in de manier waarop uw klanten zich voortbewegen op uw website.

Sales optimalisatie

Onze websites zijn erop gericht u te laten scoren! We doen meer met uw website dan enkel werken met een modern design. We positioneren uw website online en helpen u marktaandeel te winnen. Door de implementatie van call to action knoppen en het integreren van de nieuwste technieken, zijn we in staat leads in verschillende fasen van het proces aan te spreken via uw website.

Content strategie

Het schrijven van goede content is van wezenlijk belang voor uw website. En content is pas goed als het uw doelgroep aanspreekt. We doen specifiek onderzoek naar uw doelgroep om te achterhalen wat de wensen van uw doelgroep zijn en hoe wij deze wensen kunnen aanspreken. Ook uw bedrijfsdoelen komen hierbij aan de orde. Elke onderneming is uniek daarom is onze strategie gericht op uw doelen en doelgroep!

Wij volgen niet simpelweg uw ideeën, maar doen er zelf ook graag een schepje bovenop!


Als internet bedrijf moeten wij constant creatief en grenzeloos denken, onszelf in andermans schoenen plaatsen om te zien hoe ze reageren, navigeren en een eerste impressie vormen tijdens het doorlopen van uw website.

Om onderscheidend te kunnen blijven in een markt vol vaardige ontwerpers zoeken wij voortdurend naar manieren om dingen anders te doen; meer fantasie, meer creativiteit, meer efficiëntie en het gebruik van nieuwere technologieën.

Kortom, we zeggen niet dat we het wiel opnieuw zullen uitvinden voor u, maar dat het wiel er wel een stuk blinkender en gestroomlijnder uit zal zien!


Azer Guenes
Development


Met meer dan 10 jaar ervaring in de web development en designsector heb ik gewerkt aan verschillende projecten voor onder andere Puma, Dockers, Levis, KLM, Armani en vele andere grote merken. De kleine MKB-bedrijven werden elke keer aan de kant gezet met halfbakken oplossingen die veel te duur waren. Daarom besloot ik vorig jaar om Azer Solutions te starten, om zo MKBers met een kleiner budget ook te kunnen helpen met de kennis die ik al die jaren heb opgedaan. Klanten staan bij mij centraal, het helpen van ondernemingen met de transformatie in de nieuwe tech age geeft mij een ontzettende voldoening, het succes van andere ondernemers wordt zo ook mijn eigen succes.


Cevriye Aliova
Marketing


Na mijn studie Marketing ben ik aan de slag gegaan als Accountmanager in de IT. Echter na een aantal jaren begon ik mijn Marketing achtergrond wel erg te missen. Na een kleine periode van zelfbezinning ben ik zodoende uitgekomen bij Azer Solutions. Hier heb ik de Online Marketing op mij genomen. Samen met u zet ik graag een Online Marketing Campagne op die uw onderneming een goede boost kan geven. Meer online aanwezigheid, hogere percentage bezoekers op uw website of Facebook pagina, meer contactverzoeken en uiteraard daarmee gepaard gaande meer klanten voor uw onderneming.

Certificeringen: Google Adwords Search-gecertificeerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op