Ongeacht uw visie omtrent uw online onderneming, wij kunnen het waarmaken! Als full-service webdevelopment bureau is dat onze belofte aan u.

Web Development voor Grootzakelijk

Iedere onderneming is uniek, daarom maken wij een website die compleet aansluit op uw behoeften. Onze oplossingen voor Grootzakelijke klanten zijn erop gericht uw ideeën in waarde te transformeren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën moderniseren we uw algehele online aanwezigheid. Of het hier nu gaat om het vernieuwen van uw website, het integreren van een nieuwe functie of een complete omnichannel oplossing.

Ons doel is om uw productiviteit te verhogen, door gebruik te maken van data aangestuurde en ondersteunde oplossingen waarin digitale veiligheid centraal staat. Met onze Developer Support bieden wij uw in house developers de juiste tools om na oplevering van het project u de interne ondersteuning te kunnen bieden die u nodig heeft.

Vragen? Chat nu met ons!

Web Development voor het MKB

De uitdagingen die MKB´ers tegenkomen worden steeds complexer en dynamischer. Het internet speelt hier een grote rol in. Het is van belang dat de technologie die u gebruikt aansluit op de behoeften van uw klanten. Het aantal mensen dat via zoekmachines op zoek gaat naar dienstverlenende bedrijven en producten groeit elk jaar. Stel uzelf de vraag hoe uw online zichtbaarheid op dit moment bijdraagt aan het acquireren van deze potentiele klanten.

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen en wilt u meten hoe u nu scoort maak dan gebruik van onze gratis website analyse.

Vragen? Chat nu met ons! Gratis website analyse

Complete online shops

Volgens de cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor hebben Nederlandse consumenten vorig jaar gezamenlijk 20,16 miljard euro uitgegeven in webwinkels. 82% van Nederlanders van 15 jaar en ouder kochten online producten of diensten. Steeds meer Nederlanders vergelijken producten en prijzen online, een fysieke winkel alleen is niet meer voldoende. Heeft u al een fysieke winkel en zoekt u naar een omnichannel oplossing, of begint u net? Wij hebben de kennis in huis om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen uw klanten veilig gebruik maken van online afrekenmodules zoals bijvoorbeeld iDeal. In combinatie met een gebruikersvriendelijk CMS systeem heeft u een duidelijk overzicht op alle bestellingen op elk moment van de dag. We begeleiden u bij het hele proces van design en development tot de marketing van uw webshop.

Vragen? Chat nu met ons!

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization oftewel SEO is het optimaliseren van een website voor zoekmachines. De meeste internetgebruikers beginnen hun zoektocht naar diensten of producten op Google. Een goede vindbaarheid op Google is daarom cruciaal voor uw succes. Wilt u ook een plek krijgen op de eerste pagina van een zoekmachine dan moet u gebruik maken van zoekmachineoptimalisatie. Wij richten uw website optimaal in, analyseren de inhoud, techniek en relevantie van de content.

Wordt u op dit moment gevonden op Google en weet u wat uw rankering is? Vraag ons om een gratis analyse om erachter te komen hoe u nu scoort.

Vragen? Chat nu met ons! Meer informatie

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising is adverteren op zoekmachines. Wilt u direct online vindbaarheid dan is Google Adwords de juiste oplossing voor u. Klanten zullen uw advertenties rechtstreeks te zien krijgen wanneer ze op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt in uw regio. U betaalt alleen voor de resultaten die u behaalt.

Wij zijn gericht op Sales optimalisatie; tijdens het opstartproces onderzoeken we de meest relevantie zoekwoorden en verwerken deze in uw advertenties. We testen verschillende advertenties tot we de juiste formule in handen hebben. Daarnaast update ons algoritme elk uur uw aanbieding op Google om uw advertentiekosten zo laag mogelijk te houden. Onze concurrenten controleren gemiddeld 1-3 uur per maand een campagne. Wij 24 keer per dag!

Bekijk nu onze tijdelijke actie Gratis website analyse

Huisstijl

Een goed verzorgde en representatieve huisstijl is onmisbaar voor uw onderneming. Het is namelijk de eerste indruk die u achterlaat bij uw potentiele klanten, uw eigen visuele bedrijfsidentiteit. Ontworpen huisstijl elementen worden o.a. gebruikt op uw website, briefpapier, facturen/offertes, visitekaartjes,brochures etc.!

Een goed huisstijl ontwerp:
• vormt de basis voor uw communicatie via website, visitekaart of brief;
• wekt snel het vertrouwen van uw potentiële klanten;
• zorgt voor herkenbaarheid van uw onderneming;
• zet direct het gewenste beeld neer over uw onderneming.

Heeft u nog geen representatieve huisstijl en wilt u die wel? Dan helpen wij u graag verder.

Vragen? Chat nu met ons!

Omnichannel oplossingen

Vandaag de dag is de belevingservaring van uw klant net zo cruciaal als het product of dienst wat u aanbiedt. Wij geven u inzicht in de behoeften, wensen en uitdagingen van uw klanten. Onze omnichannel oplossingen bieden naadloze continuïteit van uw bedrijfsprocessen van uw fysieke winkel tot aan uw online shop. Het is de oplossing voor ondernemers die een consistente ervaring willen bieden die geoptimaliseerd is op de behoeften van hun klanten.

Vragen? Chat nu met ons!

Applicatie Development

Wilt u een geïntegreerde applicatie voor uw bedrijf die een oplossing biedt voor een probleem waar u nu tegenaan loopt, zoekt u naar manieren om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen, de belevingservaring van uw klanten optimaliseren of heeft u een idee voor een applicatie die u wilt aanbieden op de open markt? Wij ontwerpen uw applicatie op maat met de gebruikerservaring als onze belangrijkste leidraad. Door gebruik te maken van de laatste technologie bieden wij oplossingen aan op het gehele mobiele spectrum, inclusief iOS, Android, Windows, Mobile & Wordpress plugins. In tegenstelling tot andere complexe backend integraties maken onze applicatie oplossingen gebruik van native app development, HTML5 web based development en hybride development.

Vragen? Chat nu met ons!

Social Media Strategie

Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om ontwikkelingen in de Social Media te volgen. Er is een overvloed aan informatie beschikbaar maar wat is er nu echt relevant? Het hebben van een Social Media strategie is anno 2017 onmisbaar. Het is een bepalende factor voor het analyseren en meten van de reputatie en betrouwbaarheid van uw bedrijf en de diensten en producten die het aanbiedt. Wij kijken samen met u naar hoe een Social Media strategie impact kan hebben op het aankoopproces en belevingservaring van uw klanten. Gebruikt u nu Social Media als een middel om dichter bij uw klanten te komen en de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren?

Vragen? Chat nu met ons!